- En iyi cevaplar
- 0
Al işte. O kadar araştırıp yazı yazıyorum bi saçma lafla kesip atıyorsun. Zaten sizin fikrinize uymayan salak,çocuk,bebe,ahmak yani böyle saygısız kişiliklersiniz.Hah banları yedik ee bırakalım bari şu oyunu[DOUBLEPOST=1426281841,1426281674][/DOUBLEPOST]
Çocuklar siyaset yapamaz. Ve ayrıca ben yabancı serverlere girebiliyorum .s
Cahille tartışmayın çünkü ben hiçbir zaman kazanamadım.
İmam-ı Gazali
Kız erkek ayrılmasına gelince ben arkadaşlarımın sınıfta fingirdeşerek oralarına buralarına bakmalarından bıktım. Hepsinin ailesi iyi yetiştirmişti şeytan eğitim dinlemez kız gelsin taytıyla bacak bacak üstüne atsın taytıyla sen de ben eğitimliyim salla. Olmuyor işte hepsi azıyor. Kız erkeği çok karıştırırsan her şey bozulur.Sen iki hoş mahluku 8 saat aynı binaya tıkarsan neler olur
Şeytan eğitim dinlemez iman dinler. İmanda senin o karışık ortamda oturmana razı olmaz.
Her konuyu tartışmaya getiriyorsunuz dayanamıyorum. Çünkü çok ağır konuşuyorsunuz.
___________________________________________________________________________________________________
Canım ülkem itibarın gün geçtikçe artıyor ve senden gurur duyuyorum.[DOUBLEPOST=1426313604][/DOUBLEPOST]
Farkındalar çünkü zaten 1000 yıldır bizi aşağılamaya çalışıyorlar.![]()
Olayı anlatan eses*
Şimdi tartışmayı bırakalım ve
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
bu siteden oyunun yasaklanmaması için açıklayıcı ve üslüplu bir dille mesaj yazalım.
Son düzenleme: