İroni mi yapıyor? Din muhabbeti yapmamama rağmen bunun hakkında bana cevap vermesi baya İroni aynen.
Gta konusunda İroni yapıyor diyorsan, ironinin anlamını ikinizde bilmiyorsunuz sanırım, arkadaş gta konusunu bir türlü kapatamıyor çünkü, ironi dediğin 1 kere yapar geçersin.
Ayrıca yazdığım o kadar şeyin içerisinde İroni yaptığı cevabını verdiğin için teşekkürler, ironi yapıyor veya yapmıyor umurumda değil. Konumuz burada o mu? Sabahtan beri benim yazmadığım şeyleri bana cevap olarak yazmanızdan bahsediyorum. Gerçekten komiksiniz ya, din muhabbetinden bahsetmedim ancak "Dinle eleştiriyorsun" cevabını alıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 175605
ve aynı şeyi sende yaptın
@Astor ikinizinde bir takım problemleri var sanırsam. O kadar şey yazıyorum ancak benim yazmadığım bir şeyi bana cevap olarak yazıp üstüne yazdığım o kadar şeyin içerisinden "İroni" cevabını veriyorsun.
Bakın arkadaşlar
@FFHD ve
@Astor bir daha yazmadığım veya hakkında konuşmadığım şeyler ile sanki konuşmuşum gibi bana cevap vermeyin lütfen. Ya Şizofreni hastasısınız ya da okumadan yanıtlıyorsunuz, hala anlam veremedim. Birde ben birinizle konuşurken lütfen diğeri cevap vermesin, her köfteye maydonoz olmayın. Daha ne yazdığımı okumadan kendi kafanızdan uyduruk cevaplar veriyorsunuz,
Şimdi bana burası herkesin fikirlerini belirteceği bir forum, istediğimize cevap veririz gibi boş boş cevaplar vermeyinde. Ben burada istediğinizi yapamazsınız demiyorum ancak bir taraflarınızdan element uydurupta cevap verecekseniz bana hiç vermeyin! Sayfayı başından sona okursanız ne demek istediğimi anlayacaksınız, dünden beri yazmadığım şeyler ile baskı yapıyorsunuz. Üstüne ben size cevap verince haksız duruma düşeceğinizi bildiğiniz için, onu cevaplamadan başka tarafa yöneltiyorsunuz. Konuşacak 2 kelimeniz yoksa daha da bu konuya yorum yapmayın.